1-1.5 uur durende verkoopstylingssessie via Eggink-Maalderink Garantiemakelaars Zutphen (GRATIS)

Als je je huis via deze makelaar voor de verkoop aanbiedt dan krijg je de mogelijkheid om gratis verkoopstylingsadvies te ontvangen. We maken samen een  ronde door het huis en de tuin en kijken daarbij door de ogen van de beoogde koper; Wat zijn de pluspunten van het huis die we willen benadrukken? Is de huidige indeling van de ruimte en de plaatsing van de meubelen logisch? Kan er iets opgeruimd worden? Gerepareerd?

2-uur durende Verkoopstyling sessie met actielijst €179.-

We maken samen een uitgebreide ronde door het huis en de tuin en kijken daarbij door de ogen van de beoogde koper; Wat zijn de pluspunten van het huis die we willen benadrukken? Is de huidige indeling van de ruimte en de plaatsing van de meubelen logisch? Kan er iets opgeruimd worden? Gerepareerd? Met de actielijst die daaruit voortkomt ga je zelf aan de slag. Een paar dagen voordat de fotograaf komt ontvang je nog een checklist om te zorgen dat alles er tiptop uitziet!

Verkoopstyling op locatie (Prijs op aanvraag)

Na het maken van de actielijst ga ik aan de slag. Dit kan betekenen dat er een muur in een meer neutrale kleur wordt gesausd, nieuwe gordijnen worden opgehangen en accessoires in moderne kleuren worden toegevoegd zodat het interieur een eenheid wordt. Alle actiepunten worden aangepakt zodat het huis klaar is voor de foto en bezichtigingen. Lekker hands-on! Als je zelf wilt verkopen kan ik zelfs de bezichtigingen voor je doen!

Verkoop en Verhuur-klaar maken (Prijs op aanvraag)

Wil je helemaal ontzorgd worden dan regel ik alles en is het huis klaar voordat de fotograaf komt en de bezichtigingen beginnen. In het geval van verouderde meubelen of een leegstaand pand kan ik voor de gehele doorlooptijd van de verkoop tijdelijke meubelen, stoffering en decoratie verzorgen. Dat
smoelt tenslotte altijd wat beter dan een lege woning. Woon of verhuur-klaar maken van (vakantie)-woningen in binnen en buitenland behoort ook tot de mogelijkheden. Dit houdt o.a. in het wassen en stomen van beddengoed en textiel, een update van het interieur, decoratie en stoffering. Maar ik zorg natuurlijk ook dat het juiste aantal messen, vorken en glazen weer in de kast staan! Kun jij lekker van je vakantie genieten!

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn