Interieurontwerp Eefde

BLIJF JE DE BANK VAN LINKS NAAR RECHTS VERSCHUIVEN?

Of pak je het nu eens goed aan? Veranderingen in huis zijn heel persoonlijk en verbouwingen zijn vaak een stressvol en ingrijpend proces. Kleur, stijl en meubelkeuzes zijn maar een klein onderdeel van mijn werk. Ik vind het fijn als ik rust kan aanbrengen. Niet alleen in het ontwerp maar ook in het hoofd van de klant tijdens het hele proces naar het eindresultaat. Soms is het gewoon fijn als er iemand met je mee kijkt, met een andere, frisse blik. Samen brengen we ‘buiten gewoon wonen’ tot realiteit! 


Grootse plannen maar weet je niet waar te beginnen?
Heb je (ver)bouw of verhuisplannen? Of is het tijd om het hele interieur eens flink aan te pakken? Eerst de vloer vervangen of eerst de keuken? Weet je niet waar je moet beginnen? Kan je niet kiezen uit het enorme aanbod aan kleuren, meubelen en vloerkleden? Allemaal redenen om eens vrijblijvend contact op te nemen. Samen kijken welke aanpak het beste bij jou past.

Contact


Welke diensten kan Consells leveren?

Consells voor buiten gewoon wonen verzorgt interieur- en tuinontwerpen (want huis en tuin zijn één), verlichtingsplannen en kleuradvies. Mocht je uiteindelijk toch verkoopplannen hebben dan kan ik alsnog de verkoopstyling verzorgen.

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn