Gordijn Advies Service aan Huis

GORDIJNEN KIEZEN IS BEST LASTIG   Vitrage, overgordijnen of inbetween? Enkele of dubbele plooi? Kamerhoog of banen? Voeren of black-out gordijnen? Of toch vouwgordijnen? Plafondrail, roede? Er is zoveel om uit te kiezen en dan heb ik het nog niet eens over de kleur, stijl of het patroon.

Ik wil dit graag makkelijker maken met Consells gordijn-advies service. 

Ik kom bij jou thuis met een doos vol met stalen en roedes. Samen kijken we naar de stijl van je meubelen en welke kleur het beste past om alles in je interieur tot een mooi geheel te brengen. Uiteraard kijken we ook naar de functie die het gordijn moet krijgen; sfeer- of warmte geven, isolerend vermogen hebben of simpelweg het buitenhouden van de zon (of nieuwsgierige buren).


CONNECTIE MET EEN LOKALE WONINGINRICHTER Als we de keuze hebben gemaakt leg ik contact met een woninginrichter in de buurt die vervolgens komt inmeten en de rails en gordijnen bestelt en eventueel ook monteert. Lekker makkelijk toch?

DE VADAIN GORDIJN & RAILS COLLECTIE  Zij zijn de grootste leverancier van gordijnstoffen en hebben een professioneel naaiatelier in Genemuiden. De collectie bestaat voornamelijk uit unikwaliteiten en twee dessins die elk variëren in stijl, structuur, hoogte, dikte en kleur. De materialen die gekozen zijn voor het weven van de stoffen zijn zorgvuldig uitgekozen, zodat elke stof een eigen uitstraling heeft. Samen vormen de stoffen een eenheid. 


JE KAN HET MAAR EEN KEER GOED DOEN. Want laten we eerlijk zijn. Nieuwe gordijnen en roedes zijn niet goedkoop. Daarom is een advies aan huis wel zo handig. De kosten voor een 2 uur durend advies aan huis zijn slechts € 139.- * Ik breng je na het advies in contact met een woninginrichter in de buurt en zorgen dat je binnen een paar weken prachtige (vouw) gordijnen en roedes hebt hangen. . Heb je andere vragen of wil je een afspraak inplannen? Neem dan contact op via onderstaande knop:

Ik wil meer weten over de gordijn advies service


COMBINATIE MET ANDERE SERVICES Deze gordijn-advies service wordt ook vaak gecombineerd met een compleet kleuradvies. Als je toch van plan bent je kamer een andere look te geven kan je beter meteen alles goed op elkaar afstemmen. 

De prijs van een gecombineerd kleur & gordijnadvies is € 399.-

*prijzen zijn inclusief BTW en reiskosten tot 15 km rondom Zutphen, daarbuiten 0.21 p/km en extra reiskosten in overleg. 


 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn