BESTEL 1 CADEAUVOUCHER EN KRIJG ER 2!

Iets weggeven wordt nog leuker als je er zelf ook iets aan overhoudt. Bij bestelling van een interieur- of een tuinadvies cadeau voucher dan ontvang je voor jezelf een tuin- of interieur quick scan. Dit is een snel advies op locatie voor al je vragen op het gebied van kleur, verlichting, tuininrichting enz.

 

Er zijn diverse cadeau-vouchers beschikbaar. Leuk om aan te bieden bij een jubileum, verhuizing, verjaardag of huwelijk. Wil je een persoonlijk bericht toevoegen of de cadeau voucher in de vorm van een A3 cheque aanbieden? Laat het me dan weten bij je bestelling. (zie voorbeeld hieronder) en ik zal ervoor zorgen. 

De kosten zijn € 299.- voor 2 vouchers naar keuze. Dit bedrag is inclusief BTW en exclusief reiskosten (€ 0.21 cent/KM) Voor opdrachten verder dan 30KM buiten Zutphen reken ik ook reistijd, €69.- p/u. Neem s.v.p. contact op als je hierover vragen hebt of een offerte wilt ontvangen.

  Of keuze uit nog 4 opties: Kies de cadeau voucher (nr. 1-5) en de gratis quick scan (A of B) samen voor € 299.-


Voorbeeld van een cadeau voucher in de vorm van een A3 bord (€ 10.- meerkosten) Leuk om cadeau te geven.


Bestelformulier

Wil je een persoonlijke kaart bestellen met een foto, een persoonlijke boodschap of voor een andere waarde? Neem dan s.v.p. contact op via info@consells.nl en ik ga het regelen!

cadeau-voucher voorwaarden


 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn